Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Zvlhčovač vzduchu lze využít při horkém létě a suché zimě ke zvlhčení vzduchu. Pokud se k němu přiblížíte obličejem, může vaši pokožku hydratovat, aby nebyla suchá.

Je vhodný pro různá prostředí, jako je ložnice, obývací pokoj, dětský pokoj, kancelář atd. Hlučnost 35 dB vás nebude rušit při spánku ani při práci.

Tento zvlhčovač má 3 režimy svícení: teplá žlutá/teplá bílá, se 2 funkčními tlačítky - tlačítkem rozprašovače a tlačítkem osvětlení, které lze libovolně přepínat. 

Prvním kliknutím na tlačítko se sluníčkem zapnete první barvu - teplá žlutá, druhým kliknutím přepnete na bílé světlo, třetí kliknutí přepne na žluté a bílé světlo a čtvrté kliknutí vypne všechny světelné režimy.

Prvním kliknutím na tlačítko s párou bude zvlhčovač vzduchu nepřetržitě tryskat páru, druhým kliknutím přejdete do přerušovaného režimu a třetím kliknutím zavřete režim tryskání páry.

Vatovou tyčinku je nejlepší při prvním použití celou namočit, může to trvat i několik minut než nasákne vodu. Je nutné ponechat pružinu na svém místě a poté vložit mokrou vatovou tyčinku zpět.

Zvlhčovač vzduchu má nabíjecí port a je napájen z portu USB. Lze jej nabíjet přes jakýkoli standardní USB port.

Použití: 
  1. Otočením proti směru hodinových ručiček otevřete horní kryt.
  2. Po otevření horního krytu přidejte vodu.
  3. Utáhněte ve směru hodinových ručiček a připojte napájecí zdroj.
  4. Klikněte na levé tlačítko a výrobek začne pracovat.
  5. Smontujte dřevěný stojánek.

Materiál: ABS+PP+PC+Silikon+Elektronické součásti+Dřevo

Barva: Bílá

Rozměry: 13,8 x 13,8 x 10,5 cm

Hmotnost: 200 g

Napětí baterie: DC5V

Pracovní proud: 300-450 mA

Výkon: 2,5 W

Kapacita nádržky na vodu: 200 ml

Objem spreje: 30-50 ml/h

Doba postřiku: Nepřetržitý postřik cca 4 h, přerušovaný postřik cca 8 h

Součástí balení je zvlhčovač vzduchu, USB kabel, dřevěný stojánek a 2 vatové tyčinky (jedna je již součástí zvlhčovače a druhá v balení).

UPOZORNĚNÍ: Lze přidat pouze vodu!

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost