Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Toužíte po krásném a nevšedním doplňku do bytu? Tento nástěnný závěs je ideální dekorací do obýváku, ložnice, pracovny, verandy nebo dětského pokoje. Určitě potěší i Vaše blízké, které můžete obdarovat tímto originálním dárkem.

Jasné barevné sladění závěsu zútulní váš domov a dodá mu jedinečnost, díky třásním bude elegantnější. 

Pověšením závěsu na zeď uspoříte také za malování či tapetování. Závěsem jednoduše a rychle zakryjete nějaké ty nedostatky na stěně, navíc je jeho instalace mnohem jednodušší než celý proces malování či tapetování.

 

Pod pojmem tapisérie je chápána jakákoliv dekorační tkanina, která se používá k zakrytí stěn. Vzniká nejen z koberce, ale i z různých textilních závěsů. Používaly ji už antické národy: Řekové, Římané, Egypťané a najdeme je i u Aztéků, Inků a původních obyvatel Severní Ameriky. Na zdi působí tapiserie opravdu honosně. Záleží jenom na vás, jaký motiv zvolíte. Geometrické tvary vyniknou v industriálním stylu, něžná vyobrazení v romantickém a neutrální tóny podtrhnou skandinávský styl bydlení. Celý prostor se díky závěsu na stěně stává intimnějším.

 

Měsíc neustále prochází cykly růstu a úbytku, proto jsou fáze měsíce považovány za symboly, které vedou náš osobní růst a vývoj. Každá fáze měsíce přináší svůj vlastní duchovní význam a příležitost vytvářet rituály a praktiky, které využívají energii této jedinečné fáze. Měsíc znamená moudrost, intuici, narození, smrt, reinkarnaci a duchovní spojení. Měsíční cykly jsou podobné cyklu semene: semeno vyroste do květu, pak rozkvete a pak zemře. Měsíc také představuje naše nejhlubší osobní potřeby. Můžeme využít znalosti a energii měsíčního cyklu k lepšímu napojení na sebe samé. 

 

  • Materiál: Polyester/bavlna
  • Rozměry:
    • Délka bez třásní: 130 cm
    • Délka s třásněmi: 145 cm
    • Šířka: 32 cm
    • Délka třásní: 15 cm
    • Délka šňůrky: 75 cm
    • Délka tyče: 40 cm
    • Průměr tyče: 1,5 cm

Součást balení je nástěnný závěs, dřevěná tyč a šňůrka.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost