Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Toužíte po krásném a nevšedním doplňku do bytu? Strom života uvnitř kruhu je ideální dekorací do obýváku, ložnice, pracovny nebo také na balkon, terasu či verandu.

Tato kovová nástěnná dekorace má vynikající ručně malovaný dutý design a přesný výřez s důrazem na kvalitu a detaily.

Práškové lakování dekorativního povrchu dodává dekoraci vysokou trvanlivost a odolnost proti korozi. V případě potřeby stačí očistit suchým hadříkem.

V horní části je malý otvor pro snadné zavěšení na vnitřní i venkovní stěny.

 

Strom života je jedním z nejoblíbenějších symbolů znázorňující principy našich životů.

Košatá koruna a její větvení symbolizuje košatost života. Kořeny představují skrytou část našich životů která je často ukrytá pod jeho povrchem, ale ze které celý strom vyrůstá.

Stejně jako strom i náš život vychází z pevných kořenů a čím pevnější jsou tyto kořeny, tím rozvinutější může být jeho koruna. Stejně jako člověk, který je nejsilnější, když se může opřít o své blízké a rodinu, když se jeho životem přežene vichřice.

Strom života také symbolizuje centrum energie, propojení země s nebem, stabilitu, moudrost, elementy země, ohně, vody a vzduchu a také propojení všeho. 

Otevírá cestu k plnému prožívání lásky, jenž je pravou podstatou samotného bytí.

Podporuje regeneraci sil a povzbuzuje schopnost úzdravy, posiluje vnitřní stabilitu a navozuje pocit vyváženosti a vnitřní harmonie.

 

V balení je kovová nástěnná dekorace s průměrem 35 cm.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost