Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Toužíte po krásném a nevšedním doplňku do bytu? Strom života uvnitř kruhu je ideální dekorací do obýváku, ložnice, pracovny nebo také na balkon, terasu či verandu. Naleznete na něm i siluety drobných ptáčků, kteří pomohou zútulnit Váš domov.

Tato kovová nástěnná dekorace má vynikající ručně malovaný dutý design a přesný výřez s důrazem na kvalitu a detaily.

Práškové lakování dekorativního povrchu dodává dekoraci vysokou trvanlivost a odolnost proti korozi. V případě potřeby stačí očistit suchým hadříkem.

V horní části je malý otvor pro snadné zavěšení na vnitřní i venkovní stěny.

 

Strom života je jedním z nejoblíbenějších symbolů znázorňující principy našich životů.

Košatá koruna a její větvení symbolizuje košatost života. Kořeny představují skrytou část našich životů která je často ukrytá pod jeho povrchem, ale ze které celý strom vyrůstá.

Stejně jako strom i náš život vychází z pevných kořenů a čím pevnější jsou tyto kořeny, tím rozvinutější může být jeho koruna. Stejně jako člověk, který je nejsilnější, když se může opřít o své blízké a rodinu, když se jeho životem přežene vichřice.

Strom života také symbolizuje centrum energie, propojení země s nebem, stabilitu, moudrost, elementy země, ohně, vody a vzduchu a také propojení všeho. 

Otevírá cestu k plnému prožívání lásky, jenž je pravou podstatou samotného bytí.

Podporuje regeneraci sil a povzbuzuje schopnost úzdravy, posiluje vnitřní stabilitu a navozuje pocit vyváženosti a vnitřní harmonie.

 

V balení je kovová nástěnná dekorace s průměrem 28 cm.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost