Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Solanum lycopersicum L.

Polopozdní odrůda tyčkového rajčete se žlutými plody o hmotnosti 90 - 110 gramů. Rostlina má střední vzrůst. V průběhu vegetace postupně vyštipujeme zálistky.

Vegetační vrchol zaštipujeme za 6. - 7. vijanem, čímž urychlíme zrání plodů.

S předpěstováním semen můžete začít již od února do dubna. Ideální hloubka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčení je obvykle 1 – 2 týdny. Tato doba ale může být i delší. Během klíčení je nutné udržovat teplo.
 
Přibližně od poloviny května je možné přemístit rostliny ven (v době, kdy již nehrozí ranní mrazíky). 
 
Ideální spon je 80 x 50 cm. Konečné stanoviště pro růst by mělo být teplé, slunečné a dobře chráněné, se středně těžkou půdou, bohatě zásobenou humusem.
 
Substrát doporučujeme používat speciální pro rajčata a papriky, a to vždy spařený. Zeminu lze propařit např. v mikrovlnné troubě.
 
Během růstu plodů je důležitá pravidelná závlaha a dostatečný přísun živin. K hnojení můžeme používat např. kristalon pro rajčata a papriky.
 
Jeden balíček obsahuje 30 semen.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost