Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Přípravek ve formě granulované návnady je určen na likvidaci mravenců. Díky pečlivě vybraným složkám je výrobek pro hmyz velmi atraktivní, je tak zaručena jeho vysoká účinnost již po prvním použití. Mravenci zanesou jed do hnízda - dojde tak k likvidaci celé kolonie. Přípravek je určen na hubení mravenců v uzavřených prostorech i v jejich přímém sousedství, tedy hlavně na terasách, v altáncích, na chodníkách, zahradních cestičkách atd. Aplikace: nasypte asi 10 g produktu do hnízda nebo na cestičky - odkud bude účinná látka zanesena do hnízda. Při použití ve vnitřním prostředí: nasypte produkt na kartonový papír, aby nedošlo ke znečištění povrchů. Mravenci hynou asi po 24 hodinách od aplikace. V případě potřeby postup opakujte. Dobře protřepejte - produkt neztrácí své funkční vlastnosti. Pokud dojde k odstranění produktu z místa použití větrem nebo deštěm, opakujte postup.

Balení obsahuje 1 ks.

 

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Mohlo by Vás také zajímat

Jmenovka na dveře 83 x 30 mm - Stříbrná

Jmenovka na dveře 83 x 30 mm - Stříbrná
Kovový držák v retro stylu, slouží k umístění jmenovek na dveře, k označení kanceláří, skříní, atd.
Heureka
 
Skladem 250
26 s DPH 21 bez DPH

Hlídat dostupnost