Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

OBD2 lokátor do auta GSM/GPS/GPRS používá metodu Geofence, kdy umožňuje sledovat polohu vozidla v reálném čase pro nastavenou oblast uživateli lokalizační služby.Umí lokalizovat a získat polohu vozidla na dálku pomocí GPRS.

Sledujte polohu svého automobilu odkudkoli a kdykoli pomocí webové platformy / APP / SMS. Přesnost lokalizace je 5-10 metrů. Aktualizace polohy GPS v reálném čase.

Vlastnosti produktu:

  • metoda Geofence
  • sledování v reálném čase
  • historie sledování (3 měsíce)
  • OBD standardní rozhraní, pracuje s jakýmkoli 16-pinovým rozhraním OBD
  • podpora GPRS a SMS

Specifikace:

Typ: Mini OBD 2 GPS SMS GPRS Tracker

Provozní teplota: -20 ° až 55 ° C

Provozní vlhkost: 5% až 95% 

Síť: GSM / GPRS

Přesnost lokalizace 5-10 metrů (na venkovním prostoru, GPS satelitní signál)

Rozměr: 46 x 23 x 54 mm

Do zařízení je nutné pro správnou funkci vložit SIM kartu s aktivovanými daty. Dále je nutné stáhnout a nainstalovat bezplatnou aplikaci do chytrého telefonu (Android nebo ios) a vybrat typ IMEI, zadat kód IMEI zařízení (štítek s kódem IMEI na zařízení). Výchozí heslo je „123456“. Sledovací jednotka přijímá signál GPS prostřednictvím satelitu. Někdy může dojít k mírnému posunu přesné lokace na mapě, pokud je sledovací jednotka umístěna na místě s nižším pokrytím mobilního signálu. Přenos signálu také nemusí být dostatečný, pokud je tracker umístěn uvnitř budov, proto se nedoporučuje pro sledování uvnitř objektu. 

Zařízení zapojíte do OBD2 portu auta a můžete ho provozovat. V případě, že budete tento tracker používat pro monitoring automobilu, je toto umístění v pořádku. Pokud přemýšlíte nad tím, že byste chtěli mít automobil v bezpečí i před zloději, asi Vás napadne, že zloděj jako jedno z prvních míst v autě bude hledat právě tento port. Proto má toto zařízení i micro USB port, přez který je možné zařízení napájet. Nemusíte ho tedy nutně vkládat do OBD2 portu. Postačí nabíječka na mobilní telefony, kterou budete napájet tento modul a pak ho můžete někam chytřeji schovat před případnými zloději.  

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Mohlo by Vás také zajímat

Sada na opravu mobilních telefonů - 11 kusů

Sada na opravu mobilních telefonů - 11 kusů
Profesionální šroubováky umožňují snadno a bez poškození otevřít kryt mobilních telefonů. Vhodné nástroje si
Heureka
 
Skladem 26
35 s DPH 29 bez DPH

Hlídat dostupnost