Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Insekticid BIOFORMATOX PLUS ZDRAVÁ ZAHRADA 200g
Selektivní přípravek proti škůdcům BIOFORMATOX PLUS ZDRAVÁ ZAHRADA působí výhradně na mravence. Je určen k neprofesionálnímu použití. Nežádoucí hmyz s jeho pomocí účinně odstraníte z vašeho chodníku, trávníku nebo skleníku. Přípravek můžete použít i v bytě. Pochází i z potravinářských surovin, nijak tedy nebrání pohybu osob a zvířat na ošetřeném místě. Insekticid BIOFORMATOX PLUS ZDRAVÁ ZAHRADA ve formě prášku funguje dotykově, nejlépe jako postřik nebo zálivka přímo na mravence a do jejich hnízda. Jeho účinek je rychlý a dlouhodobý.
Klíčové vlastnosti insekticidu BIOFORMATOX PLUS ZDRAVÁ ZAHRADA - na mravence
 
  • Selektivní přípravek na mravence ve formě prášku
  • Insekticid BIOFORMATOX PLUS ZDRAVÁ ZAHRADA s rychlým a dlouhodobým účinkem
  • Funguje dotykově, nejlépe formou postřiku nebo zálivky přímo na hmyz a do hnízda
  • Insekticid na mravence je vyroben i z potravinářských surovin, lze jej použít také v bytě
  • Aplikací BIOFORMATOX PLUS ZDRAVÁ ZAHRADA není omezen pohyb osob a zvířat na ošetřeném místě
Použití:
Příslušné množství prostředku dokonale rozpusťte ve vodě. K zajištění dobré účinnosti přidejte na 1 litr aplikační kapaliny 5 - 15 kapek povoleného smáčedla (případně „Jar“ - 15 kapek). Postřik spotřebujte do 24 hodin. Jako poprach působí pomaleji a má částečně repelentní účinky.
 
 

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost