Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Solární bezdrátové rádio, svítilna a powerbanka v jednom praktickém a kompaktním zařízení nabízí kromě napájení pomocí solárního panelu a USB také možnost dobíjení dynamem - tedy ručně, točením klikou. Nikdy se tak neocitnete bez proudu a odříznutí od světa, ať už Vás Vaše outdoorová dobrodružství zavedou kamkoliv.

Přenosné rádio: FM a AM rádio včetně teleskopické antény předejde situacím bez přístupu k aktuálním informacím, v přírodě i doma.
Pomůže Vám vyhnout se bouřkám nebo špatným povětrnostním podmínkám, čímž se vyvarujete nebezpečí a ohrožení na životě.
Rádio se zapíná otočením knoflíku Volume. Na posuvném ovladači výše zvolíte typ frekvence (FM / AM). Stanici naladíte pomocí levého knoflíku Tuning.
Když je kanál správně naladěn, rozsvítí se zelená kontrolka. Pro lepší příjem signálu doporučujeme použít teleskopickou anténu, složenou v horní části rádia.

Svítilna: Vestavěná svítilna se 3 jasnými LED diodami zajistí osvětlení při kempování, turistice nebo jiných outdoorových aktivitách.
Ovládá se stiskem ON / OFF tlačítka na vrchní straně rádia.

Nouzová powerbanka: Vyměnitelná lithiová baterie 18650 Li-ion 1200 mA poskytne při plné kapacitě dostatek energie na dobití Vašeho mobilního telefonu nebo jiné drobné elektroniky. Své zařízení připojte k rádiu pomocí USB kabelu. USB porty jsou skryté pod silikonovou zátkou na pravé straně rádia.
Pozor, powerbanka není konstruována na každodenní nabíjení telefonů apod. Jedná se o nouzové řešení.

3 způsoby nabíjení:

  • Solární energie: Umístěte solární panel rádia na přímé sluneční světlo. Nabíjení baterie je potvrzeno červenou kontrolkou.
    Nedoporučuje se rádio při nabíjení používat ani jej nabíjet umístěné na horkém povrchu, např. na palubní desce auta.
  • USB: Rádio je možné nabíjet také pomocí přiloženého USB kabelu, jako jakoukoliv jinou elektroniku. Nabíjení baterie je potvrzeno červenou kontrolkou. 
    Plné nabití baterie pomocí USB trvá cca 3,5 hodiny. Takto nabitá poskytne 9 - 10 hodin hraní rádia (v závislosti na hlasitosti) nebo 15 - 17 hodin používání svítilny.
  • Ruční pohon: Nadzvedněte kliku na zadní straně rádia a točte jí v libovolném směru. Aktivace vybité baterie trvá cca 3 - 5 minut.
    Pro optimální výkon je nutné provést 130 - 150 otoček klikou za minutu.
    Jedna minuta točení následně poskytne 3 - 5 minut rádia (na střední hlasitost) nebo cca 45 - 60 minut fungování svítilny.

Rádio je voděodolné, není však vodotěsné, vyvarujte se proto přímého kontaktu zařízení s vodou a přechovávejte jej na suchém místě.

Pro lepší životnost baterie je vhodné před každým použitím rádio "nastartovat" krátkým otáčením klikou.

Dodáváno včetně USB kabelu a praktického závěsného poutka.

Rozměry: 13 x 6,6 x 4,8 cm

Materiál: ABS, PVC, kov

Maximální příkon: 3 W

Napětí: 2,7 - 4,2 V

Výstup: 5,1 V / 850 mA

Stupeň krytí: IPX3

Hmotnost: 226 g

Frekvence rádia: AM (520 - 1710 Khz), FM (87 - 108 MHz), WB (162,400 - 162,550 MHz)

Kapacita powerbanky: 1200 mA (3,7 V, 18650 Li-ion)

Výkon svítilny: 1W / 30 LM (3 LED)

Balení obsahuje jedno solární bezdrátové rádio a micro USB kabel.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost